Skip links

Erbjudande

Våra mål

Cloudscale löser era IT-behov genom expertis inom Verksamhetsutveckling, Cloud-, Devops & IT-infrastruktur.

Företagens behov utvecklas snabbt och den tekniska kapaciteten strävar ständigt efter att hålla jämna steg. Dagens digitala omvandlingsprojekt kräver affärsenheter, utvecklingsteam, datateam, säkerhetsteam, infrastruktur- och driftteam som alla arbetar tillsammans för att sätta ihop digitala leveransplattformar som snabbt kan uppnå påvisbara affärsresultat. Vi stöttar våra kunder på denna resan.

21+
År inom IT industrin
8+
Strategiska Partners
100%
Fokus på nöjda kunder
2024
Året då vår resa började

Vårt erbjudande

Vi förstår att den digitala resan är oundviklig för dagens verksamheter och morgondagens affärer. Vi för en innovativ och framåtblickande vision som kombinerar molnteknologier och on-premise system tillsammmans med operativa processer för att optimera och förbättra eran IT verksamhet.

01

Cloud Scale

Vi moderniserar infrastrukturen – hjälper till med arkitektur, migrering och distribution av kapacitet över publika moln, datacenter och edge-platser för att vara tillräckligt flexibla för att matcha våra kunders ständigt föränderliga behov.

Moln Agnostiska - On Premise- Azure- AWS

Monitorering & Rapportering

Plattforms konsulter

02

Infrastrukturstjänster

Lokal IT infrastruktur kommer att fortsätta att spela en avgörande roll i den övergripande omvandlingen av IT och digitaliseringen av företag. Vi accelererar din digitala transformationsresa med ett kod-först-tänkesätt.

Data Center lösningar

Nätverk som tjänstArbetsplatstjänsterKonsulttjänsterServer och lagringslösningar

Nätverk & Säkerhet

Mjukvarudefinerad Infrastruktur

03

Konsulttjänster

Våra rådgivningstjänster hjälper till att definiera och formulera strategier och planer som väver samman verksamhet och IT, vilket möjliggör nyttan, samtidigt som de minskar både risker och kostnader.

Verksamhetsutveckling

IFS Cloud tjänster

Engagement ManagementService Delivery ManagementInfrastrukturskonsulterDev- & SecOpsNät och Säkerhetskonsulter

This website uses cookies to improve your web experience.
Home
Account
Cart
Search