Datacentret i fokus

Vi sätter ett stort värde på att kunna bistå med IT produkter på alla nivåer. Att omväxlande arbeta konkret och strategiskt är fruktbart på alla plan och för båda sidor.
Primärt arbetar vi från datacentret och utåt med hårdvara och funktioner kopplade till detta. Från Servers, Storage och Backup till att skapa möjligheter för det moderna kontoret med klienter, skärmar och digitala mötesrum.

Och till vårt stöd för implementation finns våra teknikpartners till er hjälp.

Att se enkelhet i produkten

Vi förstår kraften och fördelarna i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar..

We ain’t happy until you are!

Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle, för dagens människor och organisationer. Utan IT, inget liv. Dramatiskt? Kanske, men tänk efter.

Vad händer om er IT-infrastrukturen går ner?

office_support

En smart förflyttning

Vi diskuterar fram den lösning som passar er och tack vare samarbeten med våra teknikpartners kan vi erbjuda Lagring som tjänst från ett par TB till flera PB lösningar. Ni som kund betalar för det som ni nyttjar samt att vi ser till att tekniken funkar i er hybrid IT värld.

Låter det intressant låt oss ses över ett möte!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Back to Top